nuffnang

Monday, February 14, 2011

Mood Lari

Hari ni cam tak ada mood nak buat apa2....
Patut hari ni ada sesi performance appraisal ngan bos...
Tapi bos diam je aku lagi la tak kuasa nak tanya....
Even antenatal checkup kat KK pun aku tak pegi pagi tadi...
1st time ngelat tak pegi....Sakit perut...Sakit satu badan...
Tak larat dah kot bila dah jadi once a week kena pegi...
Ingat nak stop dah pegi KK...pegi private je cukup
Tapi kat private tak amik Hb la pulak kan...
Esok check up kat Naluri....
Tak nak ngelat kot sebab Myo boleh temankan :P
Psssttt...aku dah beli hp baru tu....
Nanti la cerita....Ada ke orang nak tau?...huhuhu...
Beli sandal baru jugak....
Kaki dah bengkak macam kena sengat tebuan dah T_T
Nanti la jugak cerita....
Lepas ni akan sibuk2 kemas barang...
Next week nak pindah dahhh.....
Bubbye Damansara!
Dah...dah....patut tak ada mood ni...
Tak boleh update panjang2 :P

6 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

nk pindah mne cuna?

**psst...sy pn dh x g check up KK...suppose ptg ni...sbab dh start wt kt Hospital Putrajaya...mlm nk g KK dh...he3

cuna said...

Yanie: nk pndh umah parent je dulu sbb xsmpt dh nk cari umah lain b4 deliver :P Kalo blh pasni xmo dok kat Dmnsara dh. Kat Hospital Pjaya tu ada cek Hb x?Risau jgk kalo xtau Hb bape nih

The Me said...

lum buat lg appraisal? hmmm...
nk tau cite hp baru! *mode jeles*
brg2 umah awak tu nanti letak gombak semua ke umah parents?

dEe said...

nak tau beli hp ape!

cuna said...

The Me: aah...blm. nape tah bos diam jek. kalo xjd buat trs kn bgs :P
hp baru biase2 je. sure xkn jeles punye...;)
aah nnt brg2 sume angkut letak umah parents je. for temp only :)

cuna said...

dee: rupa2nya hp aku sama ngn adda punye. dh beli baru perasan ;)