nuffnang

Monday, June 20, 2011

Happy Father's Day

Tak sempat nak buat entry ni semalam sebab kepenatan. Weekend yang penat tapi menyeronokkan. Banyak mende nak cerita ni. Semalam 19 Jun, Father's Day. Happy Father's Day to papa Irfan. Ayah aku tak baca blog ni. So tak payah wish kat sini pun tak per...hihi...

Nway thanks to papa Irfan for being such a great papa to Irfan. Thank you soooo much coz sentiasa berada di sisi tak kira susah atau senang. Thank you coz sentiasa ada di sisi mama Irfan ni since Irfan dalam perut lagi sampai la di saat2 melahirkan, saat2 menempuh alam berpantang dengan Irfan yang kena jaundice, saat2 kena shift berjaga malam. Thank you coz selalu bagi support untuk mama Irfan terus BF Irfan selagi termampu, coz selalu bermain2 n buat Irfan senyum n bergelak ketawa ;) Thank you so much for giving me the strength n support! Hopefully both of us akan terus diberikan kekuatan dan kesabaran untuk membesarkan our beloved son =)


HAPPY FATHER'S DAY ENCIK MEOR! YOU ARE OUR HERO....YOU ARE...SUPERDAD! WE BOTH LOVE U VERY2 MUCHHHIE! MMMMUAHH! (^__^)

8 comments:

Shu @ Mrs. Hamid said...

Insyaallah. Shu pun doakan korang saling sayang menyayangi, dan irfan membesar bagaikan johan.

♥ Elin ♥ said...

alllaaa irfan...nmpk kepala jer ha...siaannn lah hihi..

cuna said...

Shu: Aminnn....thanks Shu =)

cuna said...

Elin: hehe..tgh try cara2 yg sesuai nk letak irfan dlm carrier.dia lg suke dok gitu. yg pnting mata blh nmpk jln n sekeliling, idung blh bnafas, mulut dok kiss carrier tu xpe :D

[DnaZz] said...

happy father's day papa irfan!:)

cuna said...

Dnazz: thx iza. akn dismpaikn kpd papa irfan ;) happy father's day jgk to abah rifqi ye =)

Nurul Husna said...

sooooo sweeetttt. anyway tahniah sbb dh update about me section! hahahahaha

cuna said...

Nurul: hahaha...aah akhirnye berjaya jgk update. kalo x mmg pandang sebelah mata je la...mls nk update. tp sbb dh 2 org sound soh update ku gagahkn diri ini update jgk...hihihi