nuffnang

Wednesday, September 28, 2011

Hasil Rembatan @ Mattel Warehouse Sale

Baru nak letak hasil rembatan hari tu kan. Irfan dah main puas dah. Tak kesah la lambat ke tak. Janji update. Tak tentu arah je hidup aku lately. Ni la akibat work from home lebih2. Sekali kena datang ofis hari2 terkejar2 sana sini T_T

Actually tak ada la banyak mana hasil rembatannya. Nampak banyak sebab toys nyer kecik2 je. Tu je la yang sesuai ngan Irfan. Buat dia gigit2 goncang2 je. Tu pun shopping laju2 time office hour. Ngan keje banyak tak siapnya. Kalau datang santai2 tak ada kerja mau lagi banyak aku angkut...huhu...(sila abaikan mende sesat tu...biasa la main campak2 ngan Irfan :P)


Siput ni beli last minute sebab Kak Jo ngan Kak Ezah dok hasut suruh beli...hahaha...So salahkan dorang untuk ini siput :P Mainan ni biasa la yang masukkan mende tu ikut shape. Tapi siput ni ada music. Badan dia pun boleh cabut n jadi mainan lain. Tapi tu tunggu besar sikit la baru Irfan boleh main. Kalau tak jahanam lagi la kan :D So far Irfan suka bunyi music tu je la kalau siput tu gerak2. Hari tu cek kat JJ harga siput ni RM 89.90. Aku beli RM 35. Kira berbaloi2 jugak la tu kan ;)


Yang ni soft toys yang aku sempat korek2 dalam timbunan kotak2 kat situ. Price range from RM 5 - RM 15. Saje nak kasi Irfan mende gigit2. Suka sangat gigit2 kan. Abis remote TV, towel, penutup botol pun dia nak gigit.


Handphone ni aku beli sebab cute. Pastu of coz ada bunyi la kan kalau tekan2. Cek kat JJ RM 31.90 kot. Aku beli RM 10.


Ada lagi satu handphone ngan kura2 pun ada music. Tapi dalam bahasa Cina la pulak kan. Dah balik baru perasan. Tak pasal2 kena sound ngan Myo. Camtu la aku kalau shopping tanpa penasihat...huhu...Tengok laju2...tak sempat nak belek kaji satu2. Kalau belek kaji satu2 pun ntah2 lagi banyak aku beli kot sebab ada certain mende aku pun confuse camne nak mainnya. So itu la kisah seorang mama yang excited lebih dari anak. Kang bila anak yang excited dah cerita lain la pulak kan =)

4 comments:

asna cute said...

haikal tak de maianan sgt pun hehe. xtau la kenapa mak pak dia tue xnk belikan haha =D mak dia nk jer belikan mcm2 tp pak nya kata jgn dlu jgn dlu last2 smpi ke sudah xbeli la hehe

cuna said...

asna: haikal baru 3 bln kn? kecik lg xpe. kang besar sket panjang je akal dia nak capai brg. irfan pun awl2 dulu mana nk ada mainan pn. dok statik je. sejak 2 menjak ni je buat collection menan kasik dia leka main. nnt dh pnt main mlm nyenyak sket tido

~YUN~ said...

cuna,bes kannn,semua murah2,bila tgk kat lua punyala mahal..hehe!kalau ade lagi,yun nk pesan walker la kat cuna,memandangkan warehouse ni dekat ngn ofis cuna,hehe!

cuna said...

yun: hehehe...tgk la yun kalau still keje sini lg. ntah2 next sale dah tukar keje tmpt lain...huhu...n yg plg penting kalau muat tgn lg blh la tlg beli ;)