nuffnang

Tuesday, September 20, 2011

I'm Addicted to FroYo

08/09/2011 - Thurs

Fuhh...fuhhhh....Penat balik kampung tak habis lagi ni. Penat tapi seronok jalan2. Yang tak seronoknya hari tu Irfan demam kejap. Alhamdulillah sekarang dah ok. Nanti la cerita pasal balik kampung. Habiskan dulu cerita2 termendap ;)

Ni cerita Khamis lepas punya lepas. Hari tu cam biasa ada meeting malam. Patut setengah jam tapi meleret2 sampai sejam setengah. Dekat 10 lebih baru abis. Dah la siangnya sibuk yang amat ngan keje ofis. Sampai tak cukup tangan buat keje. Dok ngadap laptop tak gerak2. So bila malam meeting lama2 memang stress giler la time tu. Dah stress mula la angin tutti frutti aku datang...hahaha...

Dah pukul 11 baru keluar rumah. Sampai2 kosong je Tutti Frutti kat Wangsa Maju tu. Ala2 dah nak tutup je. Kitorang orang 2nd last kot datang. Bajet nak tapau je. Tapi tengok situ lengang je terus makan situ terus.


Pegi sini before Tutti Frutti yang kat Rawang tu lagi. Tapi biasa la lambat update. Irfan memang wajib bawak la kan. Lagipun mata dia memang terang tengah2 malam camtu.


Seronok bergambar sebab orang tak ada...hohoho...


Opsss...sori Irfan...salah bajet :P


Irfan tak heran pun nak bergambar...mama ngan papa dia je yang sibuk2. Kalau ada meja memang fevret dia la tu ketuk2 meja. Meja rumah ok lagi. Kalau kat luar tu yang kena jaga2 tu. Bukannya tau pun bersih ke tak. Kang tau2 tangan dia dah dalam mulut....


Dah puas bergambar boleh la makan pulak. Cam biasa yogurt vanilla harus ada ye. Standard letak topping caramel, choc chips ngan choc syrup tu. Heaven ok dapat makan frozen yogurt time2 stress gitu. Balik pun ngan hati senang...eccehhh...


Last week nampak tutti frutti kat gombak dah pasang board nama kedai tu dah. Apa daa panggilnya mende tu. Tapi cam dah nampak rupa la. Entah2 minggu ni dah bukak. Sanggup kitorang ronda2 situ selalu =)

6 comments:

~YUN~ said...

cuna,rajin betul ber'tutti frutti'!hehe~

asna cute said...

even tutti frutti nie semakin dekat dh ngan asna punye rumah.. smpi ke hari nie cunaaaaaa.. asna xmerasa lg! percaya x? percaya x? huwa wa wa wa hahaha

cuna said...

Yun: tu la yun. ssh pulak kalo dh addicted sgt ni. cmne tah nk stop kn :P

cuna said...

asna: pecaya je. sama je kita. dulu lalu dpn tutti frutti mmg xde prasaan pape pn. even dh try skali pn xterasa sgt nk dtg lg. sejak 2 menjak ni xtau la angin apa yg dtg. asik nk mkn yogurt je kejenya =)

♥ Elin ♥ said...

cuna!! mcm ad somethg missing jer!!!
hahhahaha

makeup mana?? knp x pakai... terlupa ka?...;p

cuna said...

Elin: mmg saje xpakai la elin. kata memalam baru lps meeting. tgh stress2 pulak tu. siap ala kadar sudaaa. kang nk mekap2 bagai ada yg kena jeling kang :P