nuffnang

Wednesday, September 7, 2011

Saya Botak Lagi!

Wahhh!~ Rasa cam berzaman dah tak update blog. Minggu ni nampaknya masing2 sakan update pasal raya. Aku pun nak jugak update. Tapi memikirkan gambar tak banyak terus tak ada mood T_T

Sabtu hari tu akhirnya papa Irfan botakkan Irfan lagi sekali. Ekceli dah plan nak botakkan 2 minggu before raya tu. Tapi pikir2 balik nanti tak hensem pulak time raya. So abis je beraya seminggu terus licinkan. Rambut Irfan tumbuh dekat tengah2 je. Tepi belakang sume tak mo tumbuh. Orang tua2 cakap cukur bantal coz asik baring je kan. Hopefully pas cukur ni nanti sume tumbuh elok sekata je la =)


Semalam petang pegi KK bawak Irfan cucuk 6 bulan. Ceria semacam je dia. Padahal nak kena cucuk tu. Kali ni cucuk Hepatitis B 3rd dos. Kira yang last la ni. Berat Irfan dah 7.8 kg. Bulan lepas 7.3 kg. Naik 0.5 kg. Panjang maintain je 70cm. Lepas ni dah selang 2 bulan baru bawak dia pegi check up. Lega. Kalau tak sebulan sekali berulang. Tau2 la kat KK tu. Silap timing jenuh la bertapa tunggu turn. Lepas ni tak ada cucuk dah sampai la umur Irfan 12 bulan. Kira 1 tahun la tu. Camne la budak kecik ni time tu kan...

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

nih mesti nak botak sampai 4 kali kan!..hihi

cuna selamat hari raya eh!

hye irfan. banyak collect duit raya?

cuna said...

Elin: erkk nape kena 4 kali? Kalau blh xnk botakkn dh kot pasni...huhu..irfan dpt duit raya sket je la aunty elin. kena tggu beraya ngn aunty plak la pasni nmpknya ;)

nway slamat hari raya elin! =)

Princess Cindellyna said...

Irfan makin comellll laaa!!!

cuna said...

tenkiu aunty farah =) nmpk comel sbb makin bulat tu ;)