nuffnang

Friday, September 23, 2011

Mattel Warehouse Sale 2011

Hari ni bz sangat sampai tak sempat keluar lunch ok. Tapi sempat pulak pegi warehouse sale...hahaha...Actually memang dah tau pun. Kak Ezah bagitau semalam. Tapi pikir2 balik tak jadi pegi sebab banyak lagi kerja tak siap. Sekali member ofis sebelah ni letak kotak Toy Story atas meja. Tak boleh jadi ni. Terus ajak colleague, Kak Jo pegi sekali. Kak Ezah pun join. Nak tengok2 katanya.

Ni aku tepek map siap2 kot ada sesape berminat nak pegi. Sape ada anak memang rambang mata la. Tapi yang tak ada anak pun ok je pegi belikan untuk adik or anak2 sedara. Tapi yang ada anak tu dia punya nafsu nak memborong tu lagi dasat la kot...hehehe...


Tadi pegi pun cepat2 time lunch. Dekat je ngan ofis. So jalan kaki je la. Dah banyak kali dengar ada warehouse sale kat sini before ni. Tapi dulu bukan minat pun nak datang. Cam tak ada motif...huhuh...Orang pun tak ada la ramai sangat tadi. Maybe kalau weekend sesak la kot.


Seriussss....toys memang murah2. Almost semua ada 50% less. Branded toys ok. Bukannya pasar malam punya. Macam2 jenis. Tapi aku lagi interested ngan Fisher Price punya toys la kan. Barbie pun banyak. Tapi tak kan nak belikan untuk Irfan pulak kan....hiks!


Sebab toys yang sesuai ngan Irfan banyak Fisher Price punya je so gambar pun area2 tu je la. Banyak lagi jenis lain tapi tak sempat nak snap.


Tadi jumpa laptop ni. Tapi untuk budak 2yrs kot. Kak Jo, Kak Ezah ngan lagi sorang colleague David, tiga2 beli menda alah ni. RM90 je ok. Kat luar jangan mimpi la nak dapat harga gini. Aku tak beli pun. Irfan pun bukan reti lagi nak main. Lagi diketuk2 mende tu ada la. Dorang beria jugak hasut suruh beli sebab nanti boleh simpan dulu. Sekarang ni dah teringat2 la pulak kan...haihhhh....Dah la color biru T_T


Ni hasil rembatan. Nak pegang semua tak muat. Bakul ke beg memang tak ada. Sume orang amik kotak kosong je time nak letak2 barang. Mengusung la ke hulu ke hilir ngan kotak tu :P Total damage RM150. Kalau kat luar maunya dekat RM300 kot. Camne ni? Baru hari tu keluarkan statement nak stop belikan toys untuk Irfan...huhu...


Ni address dia kot ada sesape nak pegi esok or lusa. Ahad last ye ;)

1st Floor Menara Lien Hoe

Persiaran Tropicana Golf Resort

Petaling Jaya

Landmark: Tropicana Golf Resort


Happy shopping! Aku tak boleh pegi dah. Kang susah nak keluar :D


11 comments:

~YUN~ said...

cuna,bkan esk ke?yun bru nk pegi esk,hehe!

cuna said...

yun: tu la yg peliknya yun. date tulis sok start. tp td org dh ramai giler borong. siap ada yg beli cm nk bukak kedai toys sendiri dh ;)

fawwaznuha said...

ala..kami nk ke penang ptg ni..x smepat dh..nt damia tumpang main dgn irfan la..hehe

cuna said...

azy: xpe. blh pegi whouse sale lain pulak. kalau damia nk main ngn irfan pn apa slhnya kn ;)

Shu @ Mrs. Hamid said...

Sayangnye dah terlepas.
Tak sangka Mattel ade wat warehouse sale. Dulu mainan2 mattel ni la jadi mainan Shu, hujung2 tahun je mattel wat warehouse sale, kakak2 plak keje mattel. Seronok dpt mainan free.

♥ Elin ♥ said...

hahhahhha dah agak dahhh....
mcm tertunggu gak n3 cuna untuk warehouse nih..dah agk mmg "terbeli"nya!!!

tuh lah lain kali jgn cakap"tidak"
benda comel2 klu sale nh mmg gila tgk kan..nasip lah kt melaka jarang buat...;p(jelz sebenarnya nih..hahhaha)

cuna said...

Shu: i pn baru nk amik tau psl sale mattel ni...huhu...besnyeee shu dpt mainan free. best2 tu mainan under mattel. kakak2 shu dh xkeje situ ke? kalau keje lg blh la request mainan utk saqlain pulak ;)

cuna said...

Elin: tu la kan. baru ckp pulak tu. ssh dpt mama yg kaki shopping ni. confirm la mamanya yg over dr anak...huhu...tukar statement la. xnk beli dah except kalau ada sale...hehe...bole?

Shu @ Mrs. Hamid said...

kakak2 shu dah tak keje situ. Mattel port klang dan setiawan dah tutup. Kalau Mattel buka lagi, mesti meriah la mainan2 Saqlain.

feifei said...

hi, Cuna,

can i have ur email address?

cuna said...

hi feifei. here u r. cuna_02@yahoo.com