nuffnang

Sunday, January 2, 2011

Happy New Year 2011!

Happy New Year to all! Lambat pulak nak publish entry new year ni. 2 hari tak ada kat umah balik2 internet pulak buat hal. Lawak tahun baru kot. Terpaksa meraih simpati wifi kat Burger King semata2 nak update blog T_T

Macam biasa aku tak celebrate new year pun. Tengok bunga api kat tv je kejap. Pastu sibuk2 membelek2 hasil rembatan coti2 Mesia :D Azam tahun baru pun tak sempat nak pikir lagi. Aci tak? Tapi azam 2010 boleh dikatakan agak sukses jugak la ;) Hopefully azam 2011 korang nanti tercapai :) Selamat tahun baru 2011.

2 comments:

Yan said...

Selamat Tahun Baru. semoga diberi lebih kebahagian di 2011.

cuna said...

Thx Kak Yan. Slmt tahun baru utk akak n family juge :)