nuffnang

Thursday, December 9, 2010

Addicted to McFlurry

Semalam lepas kerja singgah e@Curve beli McFlurry. Padahal baru hari sebelumnya beli Mudpie McFlurry tu. Semalam beli Berries pulak. Berries lagi best rupanya. Kalau ikutkan nak makan McFlurry je sepanjang malam....hohoho....melampau betul! Adakah tu tanda2 mengidam??? Aku pun tak tau la...Tapi yang pentingnya dah berapa tahun ntah tak makan mende alah ni. Seumur idup memang 2 or 3 kali je makan sebab tak berapa suka. Baby kot nak makan....ahaks!


Sedap tu bukan sedap sikit2. Sedap makan sampai tak pandang kiri kanan dah. Tu baru cerita McFlurry. Before ni mengidam sundae cone. Pukul 3 pagi pun boleh tetiba teringin nak makan. Nasib baik la McD tu 24 hours. Kalau tak jenuh nak cari.

Karipap pun boleh mengidam. Tetiba balik kerja menggagau cari karipap. Padahal aku cukup liat nak abiskan karipap especially karipap kentang. Kalau karipap sardin memang laju. Hmmm...lagi apa yek. Macam banyak je aku ngidam. Chicken chop pun sama. Last2 aku pun tak sure tu ngidam or memang aku je yang mengada nak makan :P


Ohhh...before tu dinner kat Waroeng Penyet kat The Curve. Biasa la balik kerja. Perut nyanyi2 mintak diisi. Dah singgah Ikea tapi menu Manager's Special yang aku suka tak ada la pulak. Nak cari nasi jugak.



1st time try air cendol kat situ. Kalau tak sure ulang2 mende yang sama order soft drink or iced lemon tea. Sekali try minum cendol tu sama je macam minum air ngan santan semata. Tak sedapppp....Tu la yang malas nak tukar2 menu sangat....

Hari ni work from home lagi. Virus malas nak pegi ofis dah menular ni. Tak larat nak mengangkut laptop pegi balik. Sakit pinggang semakin menjadi2 T_T

11 comments:

Princess Cindellyna said...

SEDAPNYA MCFLURRY!!!TERLIUR GAK.............

The Me said...

teringin nk ke waroeng penyet!
try bali feel kt bangsar south, melatops u ols

cuna said...

Princess Cindellyna: Moh la kite ramai2 beli McFlurry :D

cuna said...

The Me: Try la dulu. sy mmg dh addicted jgk mkn kat situ. bali feel?kene cari nih. bangsar south pn xpnh smpai lg :P

deena awanis said...

shedapnyer mc flurry!!masa i preggy dulu tiap2 hari nak makan eskrem ngn chocs..seb baik x kena diabetes..hihi

nora said...

cendol...sedapnya..dah lama tak makan cendol (makan ke minum cendol hehehe layan je la ek)

WAHIDA ALIAS said...

same2...suke mcflurry yg milo tu..slurpp..meleleh da air liur ni

cuna said...

deena awanis: same la kite. skrg ni dlm fridge mesti nk ade stock eskem. pastu nk minum air yg manis2n sejuk je...

cuna said...

wahida: best kan?tp yg peliknye b4 ni xheran sgt ngn mcflurry. ni time preggy baru menggila mkn :P

cuna said...

nora: mkn plus minum kot sbb ade isi die kene kunyah :P tp cendol kat situ mmg xsdp.

Princess Nur said...

sedapnyerr..huhu