nuffnang

Sunday, December 12, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Kena tag ngan blogger Fawwaznuha lagi ;) Rajin betul dier join giveaway :) Aku ni tak berapa nak rajin tapi kalau orang dah tag tu aku gagahkan jugak. Tak rugi pun join even tak menang kan. So kali ni nak join giveaway Mama Kembar 3 sempena dengan ulang tahun perkahwinannya yang ke 6.


***Nak join kena la jadi follower blog "Mama Kembar 3" (i follower No. 939) dan "Itsy Bitsy Secrets" (i follower No. 247).

*** Dah copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog beserta link nya.

Hadiah pun marvellous. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets . Best ni kalau dapat ^_~

Tarikh tutup: 6 Januari 2011

Kat bawah ni hadiah2nya:


Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel
Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Ketiga: Telekung Travel

***Nak tag 3 orang utk join giveaway ni....Korang jemput la amik tag ni ye....Dah tak tau nak tag sape dah ;)

Yanie
Cik Shu
Ain

Jangan lupa join ye korang! =)

7 comments:

Munirah said...

besnye hadiahh :D
tp sy ni selalu la takde luck dlm contest :(

cuna said...

Munirah: same je kite. saje je try kot2 la tersangkut kan. munirah pun try la jgk ;)

fawwaznuha said...

hehe..xde sape dh nk ditag kn..hopefully delaa rezeki ye

cuna said...

fawwaznuha: ala no problem. same je kite. balik2 tag org yg same jgk ;)

.:Mrs. Engineer:. said...

nnt sy wt.. :)

cuna said...

Yanie: orait :)

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)