nuffnang

Friday, December 17, 2010

Honeymoon: Botanical Garden @ Bukit Tinggi

Nak sambung entry honeymoon yang terbengkalai hari tu. Saje gap2 kan. Nanti tak ada la bosan korang nak ngadap entry honeymoon aku :P So lepas posing sana sini ngan kimono kitorang singgah Botanical Garden. Bunyi macam bosan je kan....Apa je nak expect kat tempat camni...


Amik je la gambar kat mana2 selagi boleh :P


Dah tak ingat belakang tu apa. Restoran Jepun kot....


Dan seterusnya layan je la gambar2 kat bawah ni....




Syoknyeeeee....time ni inai penuh di jari lagi....hiks! Sekarang kalau pakai inai pun feel dah tak sama macam dulu :P

Singgah balik souvenir shop beli something buat kenangan sempena honeymoon kitorang. Boleh tak aku dah lupa beli apa time tu? Mende tu pun tak ingat letak mana sebab sibuk2 pindah hari tu :P


Tak lama pun dok kat Japanese Village ni. Lepas pegi Botanical Garden tu terus balik hotel....Pancit...tak larat nak round2 dah...




Malam tu lepak2...Myo sempat lagi main game. Aku nengok je...Malam tu dinner kat bilik je makan roti ngan tuna plus megi....hahaha...Kesimpulannya kitorang memang banyak lepak2 dari jalan2. Relax2 lepas penat2 buat wedding preparation n penat kenduri before tu.


Teringinnya nak bercuti berdua macam ni lagi. Kali ni nak babymoon plak coz pegi bertiga. Hurmm...tapi nak pegi mana pun. Dari hari tu plan nak pegi Cameron tapi asik tak jadi. Lagipun sekarang tengah musim hujan. Nak pegi Singapore pun boleh pulak passport main nyorok2. Nyampahhh...

p/s: Ada lagi satu entry last nak publish pasal honeymoon kat Bukit Tinggi ni. Tak larat la nak harung cerita 3 hari 2 malam kat sana....

3 comments:

Myaby said...

waw hanimun

best nye :))

Yan said...

Salam kenal Cuna.

tak penah lagi sampai tempat ni.. Teringin sangat. Nanti lah one day....

cuna said...

Myaby: Best2 walaupun dekat sekangkang kera je dari umah :P

Yan: Salam kenal kak yan. sy pun baru smpai hari tu wlaupun selama ni dh dekat giler ngn umah...pegi la akak...balik hari pn dh ok kalo dok area kl/sel;)