nuffnang

Wednesday, November 10, 2010

Give Away Nazz@Purple

Haluuu....Sepanjang minggu ku yang bz ni, aku telah di'tag' oleh rakan2 blogger...Dapat 3 tag tapi tak buat2 jugak....huhuhu....Bukan tak mau tapi masa sungguhhh mencemburui ku :P Dah lama giler orang tak tag aku ni. So macam menarik la jugak kan nak buat.

Hari tu kena tag ngan blogger Fawwaznuha. Baru sekarang dapat curi2 masa nak join contest Give Away Nazz@Purple ni. Syarat2 nya pun senang aje.


  • Letak tajuk entry Give Away Nazz@Purple
  • Letak banner giveaway ni kat entry
  • Follow blog ni 'http://pinkpurplecraft.blogspot.com/ '
  • Promote giveaway contest ni kat blogger lain
  • Tinggalkan link entry kat blog Nazz@Purple
Semudah itu aje :) Kalau bertuah dapat la special key chain macam pic kat atas tu. Kalau tak bertuah pun no harm lar. Just try my luck! Tarikh tutup pun 12 Nov 2010 (12 a.m.) So still lagi sempat aku nak pilih orang2 yang bertuah utk join contest ni ;)

Orang2 yang bertuah itu adalah.......

Ok la tu kan...ada lagi 2 hari ni before tarikh tutup ;) For more details boleh pegi ke blog tuan punya contest kat sini :)

p/s: To Azyatun...tq coz sudi tag sy :)

5 comments:

Cik Shu said...

Hi cuna, thanks for inviting me. I dah join.

cuna said...

wahhh pantas dan tangkas betul cik shu nih. nway thx 4 joining. i pun baru 1st time join contest gini :)

Nazz@Purple said...

Thanks sudi join;)

dEe said...

chun, aku baru baca post ko neh.. tak smpt mak nak join..

cuna said...

Nazz@Purple: u're welcome :)

Dee: Alaaaa ape ni dee....kata loyal reader. sampai hati ko tak jenguk ke blog aku nih...huhuh...xpe la...lenkali blh join