nuffnang

Wednesday, November 17, 2010

Tag Dari Kak Atie

Bosan betul kena bekerja di malam pagi raya. Dah pukul 3 lebih dah ni. Orang semua dah balik kampung nak sambunt raya esok. Aku gigih lagi ngadap laptop. Dalam bosan2 tu tetiba teringat Kak Atie ada bagi tag 5hb Nov aritu. Arini dah 17hb pun....huhuhu....Tenkiu Kak Atie coz bagi butterfly yang very the glittering itu :)



Sebagai menghargai rakan2 blogger yang sudi melawat blog ku yang tak seberapa ni, maka nak la jugak pass kan butterfly yang cute ni pada:


Jemput amik tag ni ye kawan2 :)

8 comments:

Notami said...

salam..waa..cantiknye tag ni!

cuna said...

Notami: tu la kan. siap ade bling2 gitu :) cik notami amik la sekor. bagi adiah ari raya ;)

cerita said...

cuna!!! cari je keje lainn.. jgn pressure2kan diri stay kat ctu... nanti memudaratkan diri.. jap lagi cuna ada baby..cari keje lain tau.. -kak nurul-

asna cute said...

thank you cuna =))

cuna said...

kak nurul: erkk...kak nurul!!!!akak pekaba? sihat? camne akak blh jumpa blog org nih? cam xcaye jek akak baca blog ni :P tak larat dah la kot nak tuka keje baru. since abis blaja ni keje yg ke 5 dh kot. naik pitam pegi teviu je....huhuhu

cuna said...

asna: u r most welcome ;)

Nurul Hidayah said...

ohhhh..ye ke cuna??dah tukar 5x rupanya.. adeh, akk baca blog cuna...tdur sampai 4-5 pagi..xelokla utk cuna dan baby.. Nanti kalau dah ada baby..lagila..kesian baby tau.. Cari je mana2 keje yg xperlu presure2 sangat... biarla gaji rendah ckit..yg penting hati happy...:D

cuna said...

Kak Nurul: Sejak bila akak baca blog ni? cam xcaye plak.hihihi..actually xslalu kena keje cmni.nasib xbaik dpt proj yg kena siap cpt. keje skrg pn gaji rendah je. keje je lebih :(