nuffnang

Sunday, November 28, 2010

Online Best Friend Award from Cik Shu

Yayyy!!! Dapat award dari Cik Shu. Award ni dapat awal bulan hari tu. Lama sungguh ku peram award ni. Bukan tak sudi nak amik. Siap vangga kejap ada orang sudi nak bagi award kat aku ;) Tenkiu ye Shu. Sori sangat2 sebab lambat amik. Ok....let's get started....


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.....

~Cik Shu~

1. Dulu kerja satu office ngan En Myo, sekarang dah kerja kat tempat baru yang mesti lagi best!

2. Mummy to be jugak...Tapi agak jealous ngan Cik Shu sebab tak kena morning sickness yang teruk macam aku T_T Tuah badan masing2 kan =)

3. Nanti baby Cik Shu mesti comel lote sebab mix =)

4. Very fotogenik coz time wedding amik gambar dah ala2 model ;) Cool aje depan camera...Siap boleh buat muka garang lagi :P

5. Seorang yang friendly walaupun kitorang tak penah jumpa in person....=)


2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

1. Going to have our 1st baby in March next year....Insya Allah =)

2. Luv to eat tapi berat sangat susah nak naik

3. Agak pendiam tapi akan terus bertukar identiti kalau jumpa orang yang very da friendly :P

4. Suka amik gambar syok sendiri walaupun tau memang tak fotogenik ;)

5. Suka wusha mekap, skincare, perfumes, handbags, shoes.....semua la kot aku suka :D

6. Suka shopping mopping...shopping is a good therapy =)

7. Biasa nya akan tunggu sales baru akan beli barang yang dihajati....kalau tak ada sales akan ulang alik jugak wusha sampai ada less....hehehe

8. Suka sangat warna biru....Sangat mendamaikan jiwa....lalalala

9. Sangat suka makan sushi n spagetti =)

10. Senang lapar n kadang2 boleh makan nasi 3 kali dari pukul 7pm sampai 12am :D


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

Huiii banyak tu 10....Aku main tipu je la ye pick 5 saje :P Lagipun bukan nya ramai sangat yg mengomen kat blog ni kan....hiks!

1. Iza - si pengantin baru & cikgu yg berkaliber =)
2. Ain - 1 ofis 1 team ngan aku....sekarang ni tengah sakan buat bisnet coklat ;)
3. Dee - pembaca blog aku yang terawal n hopefully still setia baca blog ngarut aku ni :P
4. The Me - office mate ku yg very da otai ;)
5. Harim - luv makeup n very da fashionable =)

So u ols....jemput2 la amik award tu ye =)

8 comments:

The Me said...

very the otai huh?
hahahahahhahahahahha

cuna said...

The Me: Aah. otai la tu kan. Sila amik award ye Pn. Otai :P

Cik Shu said...

thanks cuna. Insyaallah one day kita akan berjumpa, masa tu jumpa macam dah 10 tahun kenal. hahaha...

cuna said...

=) aritu dh gatal2 nk ikut time korang g mkn ayam golek. tp xdpt coz xcukup masa nk siapkn keje T_T

dEe said...

chun, if ai rajin yerr.. blog ku tu dah lama beno tak hapdet.. hehe.

cuna said...

Dee: sbb tu aku bg award kat ko. saje nk soh ko update blog yg dh lame xberupdate tuh :P

Harim Hamdan said...

ha???
baru perasan i dpt award tuh..thanks!
nnt i post k ;)

cuna said...

Harim: no prob beb. take ur time. award tu x expired punyer :P