nuffnang

Monday, November 22, 2010

My Wedding Pics: Pelamin

Morningggg......Actually cable transfer aku tertinggal kat umah so tak boleh la nak upload gambar yang sepatutnya. Alang2 gambar ni dah dalam draft aku publish kan je la. Lagipun mission aku adalah nak letak semua gambar kawen before baby keluar ;)

Kali ni posing2 berdua kat pelamin. Gambar tak banyak mana pun. Kira korang tak sempat nak muntah pun laaa....ahaks!


Time amik gambar2 ni dah agak petang n dah tak ramai orang kena layan.....








Aku memang sangat tak reti nak berlakon. Nasib once in a lifetime saje T_T




Nanti nak letak gambar ngan family n frenz plak. Sempat ke ni? Lagi berapa bulan je lagi baby nak kua.....

2 comments:

nor shuhada said...

baca blog ko yg ni xsangka rupanya lagi 3bulan dudatenya..sempat punye..jgn lupa upload gamba yg ada aku..hehe

cuna said...

adda: huhuhu...tu la kan. aku pun rase cam cpt plak. tgh try marathon jgk ni. byk sgt mende nk cite. gamba yg ada ko confirm akan diupload. on the way tu.tgh reverse n reverse smpai la gambar nikah nanti...kekeke